Welk blogartikel verdient een plaats Dans le Top?

Welk blogartikel verdient een plaats Dans le Top?

Afgelopen donderdag is mijn blog in een nieuw jasje gestoken. Duurde even en met wat bloed, zweet en tranen ben ik er uiteindelijk uitgekomen. Ik denk dat dit de juiste keuze is en heel belangrijk, mobiel vriendelijk. Zo kan iedereen op zijn smartphone mijn blog ook goed lezen. Iets wat steeds vaker gebeurd.

Schermafbeelding 2015-05-09 om 12.25.23

Met de nieuwe lay-out van het blog heb ik de mogelijkheid om een blogartikel bovenaan het blog te plaatsen en dus in de spotlights te zetten. Een plaats Dans le Top dus! Nu kan ik dat zelf gaan bepalen, maar ik vond het voor deze ‘eerste keer’ aardig om mijn lezers en volgers dat te laten bepalen. Dus vind jij dat bijvoorbeeld het artikel over Creperie Juffrouw Jacoba of het artikel over het Opinel mes of een ander blogartikel dit plaatsje verdient, zodat het een maand lang ‘Dans le Top’ staat, laat hieronder dan je reactie achter.

Deze ‘actie’ duurt tot en met dinsdag 12 mei 2015, niet zo lang dus. DUS REAGEER SNEL!!! Woensdag zet ik dan het blogartikel met de meeste stemmen ‘Dans le Top’ en staat het een maand lang ‘in the picture’. Daarna wordt de plaats vergeven aan het blogartikel wat het meest gedeeld is via de deelbuttons onderaan het blogartikel. Ik ben reuze benieuwd waar jullie voor kiezen en welk blogartikel het plaatsje Dans le Top krijgt.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

4 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s