Welk blogartikel verdient een plaats Dans le Top?

Welk blogartikel verdient een plaats Dans le Top?

Afgelopen donderdag is mijn blog in een nieuw jasje gestoken. Duurde even en met wat bloed, zweet en tranen ben ik er uiteindelijk uitgekomen. Ik denk dat dit de juiste keuze is en heel belangrijk, mobiel vriendelijk. Zo kan iedereen op zijn smartphone mijn blog ook goed lezen. Iets wat steeds vaker gebeurd.

Schermafbeelding 2015-05-09 om 12.25.23

Met de nieuwe lay-out van het blog heb ik de mogelijkheid om een blogartikel bovenaan het blog te plaatsen en dus in de spotlights te zetten. Een plaats Dans le Top dus! Nu kan ik dat zelf gaan bepalen, maar ik vond het voor deze ‘eerste keer’ aardig om mijn lezers en volgers dat te laten bepalen. Dus vind jij dat bijvoorbeeld het artikel over Creperie Juffrouw Jacoba of het artikel over het Opinel mes of een ander blogartikel dit plaatsje verdient, zodat het een maand lang ‘Dans le Top’ staat, laat hieronder dan je reactie achter.

Deze ‘actie’ duurt tot en met dinsdag 12 mei 2015, niet zo lang dus. DUS REAGEER SNEL!!! Woensdag zet ik dan het blogartikel met de meeste stemmen ‘Dans le Top’ en staat het een maand lang ‘in the picture’. Daarna wordt de plaats vergeven aan het blogartikel wat het meest gedeeld is via de deelbuttons onderaan het blogartikel. Ik ben reuze benieuwd waar jullie voor kiezen en welk blogartikel het plaatsje Dans le Top krijgt.

4 gedachten over “Welk blogartikel verdient een plaats Dans le Top?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: