Nieuwe lay-out blog Van Franse bodem

Zo, het ei is gelegd, de bevalling was zwaar, maar moest gebeuren. De vorige lay-out van mijn blog was niet mobiel-vriendelijk, dus heb ik die moeten aanpassen. Ik heb de vertrouwde vormgeving moeten laten vallen en nog een aantal kleinigheden, maar heb er een nieuwe frisse, hippe en moderne lay-out voor terug. Misschien even wennen, voor een aantal lezers, maar ik hoop met deze uitstraling nog meer lezers, volgers en delers voor mijn blog te winnen.

Schermafbeelding 2015-05-08 om 10.50.57

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s