De Renault Design Award 2015 (3/4)

Schermafbeelding 2015-10-07 om 14.33.35

Vandaag alweer de 3de aflevering van de Renault Design Award 2015, de halve finale. Het wordt spannend voor de duo’s want wie gaat er met de welbegeerde prijs naar huis. Vandaag vallen er 2 duo’s af. Ik ben erg blij met de halve finalisten, kijk zelf maar waarom! Veel kijkplezier!

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s