James Bond objecten te bewonderen in Parijs

Vanaf a.s. zaterdag zijn er in Parijs maar liefst 500 objecten uit de James bond films is te zien in Grande Halle de la Villette, 211 avenue Jean-Jaurès, 75019 Paris.

Van Franse bodem

James Bond Parijs

James Bond en Frankrijk hebben niet echt veel met elkaar gemeen, alleen misschien dat een James Bond film wel eens in Parijs of Frankrijk zich heeft afgespeeld. De James Bond films zijn Brits en James Bond zelf is een gentleman pur sang. Afgelopen week werd de Aston Martin uit de James Bond film Spectre te koop aangeboden. Ondanks dat er 10 van deze auto’s gemaakt zijn, komt er toch maar eentje op de markt, een uniek item dus. De beroemde auto was voor het eerst te zien in de James Bond film Goldfinger en is nu uitgegroeid tot één van de hot-items van de James Bond films.

van Franse bodem

Ongeveer 500 van deze hot-items zijn vanaf 16 april 2016 te zien in Parijs. Je kan staren naar de Aston Martin uit de film GoldenEye, schetsen van objecten uit de films, maquettes, kleding, smokings en andere outfits en veel beeldmateriaal. Deze tentoonstelling 50…

View original post 133 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s