Franse vakantiesfeer bij Jack Mensinga Leusden

Hoe grappig is het als er in je eigen woonplaats iets gebeurd op Frans gebied. Meestal moet ik stad en land af om aan mijn blogartikelen of items te komen, maar deze keer kon ik lopend. Want in de hoofdstraat van mijn woonplaats Leusden zit sinds een aantal jaren een geweldige bloemist of eigenlijk, zoals Jack Mensinga zichzelf noemt, een bloemstylist.

FullSizeRender-2

Begonnen met een kleine bloemen- en plantenwinkel, kon hij niet veel later de ruimte ernaast verkrijgen en deze doet sinds kort dienst als thema- en conceptstore.

FullSizeRender

En wat wil nu het geval, met de zomervakantie in aantocht, is de ruimte omgetoverd in een Côte d’Azur conceptstore. Je kan met de vele lantaarns, bloemige kussens, azuurblauwe potten en glaswerk die Jack te koop heeft, met gemak de Côte d’Azur bij je in huis of tuin halen.

FullSizeRender-5

Ook het bloemwerk is aangepast aan het thema en dus zie je veel paarse, blauwe en witte tinten in de boeketten.

FullSizeRender-4

Voor buiten zijn er natuurlijk de potten lavendel en andere planten met paars/ blauwe tinten die de sfeer van de Côte d’Azur benadrukken.

FullSizeRender-6

FullSizeRender-3

Met de Franse muziek op de achtergrond waan je je even aan de Middellandse zee. Ik mis alleen nog de geur van verse vis, zee en strand, maar ook daar kan aan gewerkt worden, want Jack Mensinga verkoopt ook de huisgeuren van Lampe Berger ,een mooi product van Franse bodem. FullSizeRender-1

Tot eind augustus is de Côte d’Azur conceptstore nog te bewonderen aan de Hamersveldseweg 10 in Leusden. Daarna wordt de ruimte weer omgetoverd met een ander thema, ik ben benieuwd!

FullSizeRender-7

FullSizeRender-8

FullSizeRender-9

Jack Mensinga, Hamerveldseweg 10 Leusden, www.jackmensinga.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s