Nieuwe ‘Made in France’ collectie bij Supermarché Carrefour

Vorig najaar werd het textiellabel TEX van de supermarktketen Carrefour uitgebreid met een echte ‘Made in France’ collectie. Een collectie die bestaat uit tijdloze, iconische items tegen een lage prijs. De collectie heeft elk seizoen een inspiratiebron, Parijs mocht de aftrap doen afgelopen najaar, daarna volgde Chamonix en afgelopen voorjaar was de stad Deauville de inspiratiebron voor de ontwerpers.

ccbb.jpg

Elk seizoen gaan ze los op nieuwe creaties voor topjes, t-shirts, espadrilles, jeans, truien en zwemkleding. Deze zomer hebben de ontwerpers hun inspiratie gehaald uit de plaats Saint-Tropez en daarom zie je in de nieuwe ‘Made in France’ zomercollectie veel streepjes en ruitjes.

Schermafbeelding 2017-07-11 om 22.28.00.png

Deze ‘Made in France’ lijn, die vier keer per jaar verschijnt, doet een beroep op een aantal (textiel)fabrikanten en producenten in Frankrijk. Voor de tops werd dit keer een beroep gedaan op Lemahieu in Lille.

De truien werden geproduceerd door de firma Paul Wainberg in Ambert in de Auvergne en de espadrilles uit deze zomercollectie werden gemaakt in het atelier van Mauleon in het Franse Baskenland.  Allemaal mooie Franse bedrijven die prachtige Franse producten maken en vervolgens verkopen in Frankrijk, echt 100% made in Frankrijk dus. Op naar de volgende ‘Made in France’ collectie van Carrefour dit najaar.

De prijzen van de items variëren  van 9,99 euro tot 34,99 euro en zijn te verkrijgen in zo’n 111 grote Carrefour supermarkten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s