Producten uit Nouvelle-Aquitaine te zien in Parijs

In hartje Parijs, tussen het Louvre en l’Opéra Garnier, bevindt zich het Maison de la Nouvelle-Aquitaine, pal tegenover het Office de Tourisme van Parijs. Een toeristenbureau van de Aquitainestreek. Ik snap wel dat er zo’n bureau van deze streek in deze mooie stad gevestigd is, want sinds kort kan je met de LGV in iets meer dan 2 uur vanuit Parijs in deze geweldige streek zijn. Als Parijzenaar kan je dan heerlijk genieten van de geweldige natuur, de mooie stranden en uiteraard het heerlijke eten en drinken wat deze streek te bieden heeft.Nouvelle_Aquitaine_AfficheHet maison zit er al sinds 2003 en heeft nu iets extra’s, een pop-up store met producten uit de La Nouvelle-Aquitaine. Je kan er zo’n 50 producten uit La Nouvelle-Aquitaine bewonderen en uiteraard kopen. Schermafbeelding 2017-10-08 om 15.31.53Denk bijvoorbeeld aan caviaar uit Le Teich, een gemeente niet ver van de plaats Arcachon in het Franse departement Gironde, de baret van het Franse merk Laulhère uit het departement Pyrénées-Atlantiques en de pantoffels uit de Charente van het merk Rondinaud. Schermafbeelding 2017-10-08 om 15.35.13Nog tot 10 november 2017 is deze pop-up store gevestigd in La Maison de la Nouvelle-Aquitaine.

 

Maison de la Nouvelle-Aquitaine | 30 rue de Caumartin | Parijs | www.

contact_map

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s