Kookboek Aan tafel van Floorabella

Al weer een tijdje geleden publiceerde ik een blogartikel over Floorabella. Een veelzijdige vrouw die, naast foodstyling en fotografie voor verschillende tijdschriften en kookboeken ook chef, gastronoom en vinoloog is. Nu heeft ze ook een boek geschreven en hoe kan het ook anders het is een kook- en inspritatieboek geworden met prachtige fotografie en recepten met een link naar Frankrijk. Hieronder haar verhaal over Aan Tafel.

‘Midden in huis, staat een lange houten tafel. Een tafel met een verhaal. Verhalen van lange avonden genieten met vrienden en familie. Verhalen te lezen in de kringen op het tafelblad, die de glazen wijn en dampende kommen thee hebben achtergelaten. Verhalen van flarden muziek, die nog zachtjes door de ruimte dwalen. Verhalen van de kerven die mijn mes heeft achtergelaten tijdens het schillen van kisten vol appels en peren. Verhalen van het vuur in de houtoven dat nog zachtjes na sist. Verhalen die mij herinneren aan alle mooie momenten rondom mijn tafel vol lekkers’

caramel camembert 6

Aan Tafel is een kook- en inspiratieboek, gebaseerd op mijn culinaire pelgrimstochten door Frankrijk, mijn ontdekkingsreizen door eeuwenoude kookboeken, de renaissance van het culinaire ambacht en culinaire experimenten in mijn keuken met houtoven.

Het boek geeft je inspiratie voor de perfecte eetbeleving. Of het nu een picknickmand vol lekkers is, een tafel gedekt voor jou en je lief op een gure herfstavond, of een tafel vol vrienden bij het houtvuur in de tuin. In het boek staan naast overheerlijke pure en robuuste gerechten ook prachtige sfeerbeelden, wijnsuggesties en muzikaal amusement in jazzy sferen voor het creëren van de perfecte eetbeleving op de prachtigste locaties.

herfst 12

Gerechten om met elkaar te delen, glazen wijn om mee te klinken. Een lange tafel in het bos, een tafel in de moestuin of aanschuiven bij een zondagmiddag brunch. Het komt allemaal aan bod.

Bon Appetit

Liefs, F L O O R A B E L L A

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s