Vier de honderdste geboortedag van Charles Aznavour

Nog een maand en dan is het 22 mei en op die dag zou Charles Aznavour 100 jaar zijn geworden. Om zijn muziek en leven te vieren vinden er rond die dag een aantal events plaats. Op 21 mei zal in het Fulco Theater te IJsselstein de film “Aznavour, le Regard de Charles” te zien zijn. Een dag later kan je voorafgaand aan het concert Aznavour Mon Amour genieten van een Frans buffet en op 23 mei voert Britta Maria en band je mee in het leven en de muziek van de icoon Aznavour.

Laat je meevoeren op een reis door zijn tijdloze hits en emotionele ballades, uitgevoerd door getalenteerde artiesten die zijn erfgoed eren. Betreed een wereld van passie, nostalgie en romantiek terwijl je geniet van de betoverende klanken van Aznavour’s muzikale meesterwerken. Mis deze unieke kans niet om de magie van Aznavour’s muziek live te ervaren. Kijk voor tickets en meer info op de website Aznavour Mon Amour

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken