WINACTIE!!! Win een abonnement op het Brocante Blog Magazine

Wie zit er achter het Brocante Blog Magazine

Colinda (31) en Jeroen (32) Borst zijn getrouwd en samen hebben ze drie kindjes en een hond. Zoon Luca is geboren in augustus 2012 , dochter Fleur in juli 2014 en zoon Jules in januari 2018. Ze wonen in de provincie Zeeland in een oud huis, gebouwd rond 1910 met een Franse kap, leuke tuin en schuur. Ook hun huis is helemaal ingericht met brocante meubels en accessoires.

Brocante blog

Eind 2014 zijn Colinda & Jeroen met Brocanteblog.nl gestart om hun passie voor brocante te delen met andere liefhebbers.  Colinda & Jeroen vertellen je graag over de leukste adresjes om brocante te kopen, geven je een kijkje op de Franse markten als ze gaan inkopen en delen de mooiste binnenkijkers bij mensen overal ter wereld. 

En natuurlijk tref je op de website ook extra tips voor fairs (in Nederland , Belgie & Frankrijk) die je echt niet mag missen!

36728136_10210306782220498_8713027770587807744_n.pngEigen magazine

Sinds april 2016 geven Colinda & Jeroen het tijdschrift genaamd Brocante Blog Magazine in eigen beheer uit. Hierin vind je onder meer verschillende sfeervolle binnenkijkers, een zeer uitgebreide agenda voor brocante fairs, reportages, columns, interviews en nog heel veel meer. Maar liefst 130 pagina’s boordevol met brocante inspiratie voor jou! 

Nieuwe plannen

Colinda & Jeroen hebben nog meer plannen voor de toekomst en zullen daar eind 2018 meer bekend over maken. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Of schrijf je in op de nieuwsbrief.

De winactie

Hoe maak je kans op een gratis abonnement? Ga naar https://www.brocanteblog.nl/winactie-van-franse-bodem/ en geef antwoord op de gestelde vragen!

www.brocanteblog.nl

2 reacties op ‘WINACTIE!!! Win een abonnement op het Brocante Blog Magazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s