Frankrijk
Reactie 1

Geniet van drie onvergetelijke films in augustus bij TV5MONDE

In de maand augustus zijn er drie onvergetelijke films te zien bij TV5MONDE. Alle drie zijn ze Nederlands ondertiteld. Drie speelfilms met grote namen als Catherine Deneuve, Annie Girardot en Mireille Darc.

Op zondag 12 augustus om 21.00 uur is de film Elle boit pas, elle fume pas, elle drague pas…mais elle cause! te zien met Bernard Blier en Mireille Darc. Een film die bol staat van de chantage.

Een week later op zondag 19 augustus om 21.00 uur kan je gaan kijken naar La jument verte. Een merrie, die groen geboren is, brengt vervoering tijden de Frans-Pruisische oorlog.

Als laatste is de film Les deux de sa mère te zien op 23 augustus om 21.00 uur met de grote Catherine Deneuve. Een drama dat zich afspeelt in de Franse jetset en gaat over liefde, leugens en bedrog.

Meer weten? kijk op europe.tv5monde.com/nl

 

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s