Stuur het Franse vakantiegevoel op via Greetz

Greetz Franse wijn

Frankrijk het land van wijn, kaas en de Eiffeltoren. Naast kaas, allerlei Franse producten die je hier in Nederland niet kunt krijgen, nemen we ook vaak een lekker flesje wijn mee uit La Douce France. Op één van de mooie nazomerse dagen gaat hij open en geniet je nog lekker na van die leuke vakantie in Frankrijk. Dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden en doorgeven kan door je partner, vriend, vriendin, neef, nicht of kennis een mooie Franse fles wijn op te sturen via Greetz. Sinds een aantal jaren heeft Greetz naast wenskaarten ook allerlei andere artikelen die ze voor je opsturen.

greetz-sixc

Greetz verstuurd niet alleen wenskaarten, maar ook bloemen, ballonnen, boeken, chocolade en dranken. Ze versturen zelfs merken als Rituals en Blond Amsterdam.

Schermafbeelding 2019-08-02 om 21.39.09.png

Op de website van Greetz  kan je kiezen uit meerdere soorten wijn onder andere rood, wit, rosé en prosecco. Via filters kan je aangeven in welke prijsklasse je iets zoekt en voor welke gelegenheid het is. Het leuke en verrassende is, dat je je eigen etiket kunt ontwikkelen via de site van Greetz.

Schermafbeelding 2019-08-02 om 21.10.25Zo wordt de fles wijn die je gaat weggeven nog specialer en persoonlijker. En als je het dan helemaal wilt afmaken, kan je de fles ook nog laten versturen in een echt houten kistje. Dit kistje kan je ook laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. En het versturen van de fles in houten kist gaat super snel. Wanneer je voor 18.00 uur je bestelling plaatst, wordt de volgende dag degene die je wilt verrassen al getrakteerd op het unieke houten kistje met inhoud.

 

Ikzelf vind de gepersonialiseerde flessen wijn erg leuk. Je kunt een foto uploaden of een tekst. Wanneer er dus een speciale gelegenheid is om een fles wijn op te sturen, kan je die helemaal maken zoals jezelf wilt. Of dat nou een verjaardag is of bedankje.

Schermafbeelding 2019-08-02 om 21.23.35.png

Naast wijn hebben ze ook Champagne. Ook erg leuk om op te sturen als bedankje en dan een zelf gemaakt etiket erop laten plakken. Of alvast als voorproefje op oud en nieuw. En hoe leuk is het om als zakenrelatie een fles Champagne te mogen ontvangen met een eigengemaakt etiket. Dat kan dus allemaal via Greetz.

Kijk voor de leuke mogelijkheden op greetz.nl/wijn/frankrijk

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s