Le Comptoir de Mathilde, een Franse hotspot in Maastricht -GESLOTEN –

Sinds vorig jaar april (2018), is Maastricht een Franse hotspot rijker. Naast de vele Franse restaurants en modehuizen, waar Franse merken te koop zijn, kan je nu ook Franse delicatessen inslaan in de Limburgse hoofdstad.

Het is een Le Comptoir de Mathilde winkel die je in Frankrijk veelvuldig tegenkomt in menig grote stad. Maastricht is de eerste Nederlandse vestiging van de Franse keten. Je kunt er onder andere heerlijke chocolade, mosterd, jam, spreads, olie en koekjes krijgen.

Veel van deze producten kunnen geproefd worden, wanneer men dat wil en vertelt de verkoopster je ook nog waar het product vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. De ambiance van de winkel is Frans met bij de ingang twee olijfbomen, veel hout en geschreven teksten. De heerlijkheden worden leuk verpakt in de stijl van de winkel. Zo geef je een stukje Frankrijk cadeau.

Le Comptoir de Mathilde | Spilstraat 19 | 6211 CN Maastricht
http://www.lecomptoirdemathilde.com/fr/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s