Van Franse bodem tijdens Coronacrisis

Wat een bizarre, onzekere tijd is dit. Veel leuke Franse events, markten, wijnproeverijen, tentoonstellingen, voorstellingen en nog veel meer liggen op dit moment stil. Ik ben ook een beetje bang dat al die leuke Franse dingen de eerste paar maanden er even niet zullen zijn. En juist over al die leuke Franse dingen publiceerde Van Franse bodem. Tja hoe verder ga je dan denken…, stoppen of juist niet en iets anders proberen te doen om het Franse gevoel en beleving toch te behouden.  Ik ga voor het laatste, ik ben tenslotte een creatieveling.

Wanneer deze corona-crisis voorbij is gaan we gewoon weer al die mooie Franse events in Nederland op de kaart zetten maar voor nu heb ik een aantal nieuwe rubrieken zoals:

De 5 Franse favorieten van…: iedereen die dat leuk vindt kan zijn of haar 4 of 5 Franse favorieten producten opsturen en het wordt geplaatst op de website. Leuk om de verschillen te zien.

Franse film of serie online: dit doen meer Frankrijk websites maar ach er zit er altijd wel eentje tussen die de ander niet beschrijft.

Franse muziektip van de week: Wat is jouw Franse muziektip? Mail het naar vanfransebodem@gmail.com en je hoort hem terug op de website.

Frankrijkboeken.nl gaat vaker 5 Franse boeken beschrijven.

Producten van Franse bodem filmpjes: via Youtube gaan we op zoek naar leuke filmpjes van producten van Franse bodem zoals Bonne Maman, Longchamp, Petit Bateau en Opinel.

Tips of andere leuke Franse ideeën zijn altijd welkom. (vanfransebodem@gmail.com) Samen komen we door deze moeilijke tijd. Blijf gezond!

 

2 reacties op ‘Van Franse bodem tijdens Coronacrisis

 1. Beste Mireille, wat fijn dat je ook in deze moeilijke tijd, doorgaat met van Franse bodem.
  Zeer waarschijnlijk zullen al die leuke Frans evenementen op korte termijn inderdaad niet doorgaan, net zoals geplande vakanties naar ons zo favoriete vakantieland.
  Ik word er treurig van als ik daar allemaal aan denk maar het is het belangrijkste dat we gezond blijven en dan komen al die dingen hopelijk ook wel weer.
  Daarom des te fijner om toch In Franse sferen te blijven en je leuke rubrieken te lezen!
  Blijf jij ook gezond. Lieve groet,

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s