Frankrijk
Een reactie plaatsen

Franse film ‘Les plus belles années d’une vie’ in bioscoop

Vanaf vandaag te zien in de bioscoop het mooie Franse filmdrama uit 2019 ‘Les plus belles années d’une vie’ met onder andere Anouk Aimée en Jean-Louis Trintignant.

Met ‘Un homme et une femme’ (1966) schreef Claude Lelouch (ook bekend van ‘Les uns et les autres’) een filmklassieker over de liefde op zijn naam. In ‘Les plus belles années d’une vie’ ontmoeten Anne en Jean-Louis elkaar weer en gaat hun indrukwekkende verhaal verder waar het vijftig jaar eerder stopte.

Schermafbeelding 2020-06-30 om 15.04.34.png

Ze kenden elkaar al lang. Een man en een vrouw, wier liefdesverhaal een mythe is geworden en een revolutie heeft teweeggebracht in de manier waarop je liefde bekijkt. Vandaag raakt een voormalige coureur een beetje verdwaald op de paden van zijn geheugen. Om hem te helpen zal zijn zoon degene vinden die zijn vader niet wist te behouden, maar die hij niet kan vergeten. Anne zal Jean-Louis opnieuw zien.

Te zien in o.a. Theater de Lieve Vrouw in Amersfoort

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s