Franse film Le Jeu op Netflix

Onder de naam Nothing to hide kan je de Franse film Le Jeu uit 2018 op Netflix bekijken. Een drama/ comedy over een groep oude vrienden en hun partners die op een avond bij elkaar komen voor een etentje. Die avond is er ook een zeldzame maansverduistering. Na een humoristisch verhaal van een van de gasten besluiten ze om allen hun telefoon in het midden van de tafel te leggen. Alle berichten, mails, of oproepen die op iemands telefoon worden ontvangen, moet gedeeld worden met alle anderen. Naarmate het spel vordert, beginnen er zich steeds meer geheimen te ontrafelen. Blijven de huwelijken en hun vriendschappen overeind?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s