WINACTIE: Warme voeten met sokken van Breton Stripe

Winactie sokken Breton Stripe

Een aantal maanden geleden ontdekte ik het leuke bedrijf Breton Stripe uit Haarlem. Ik zocht contact met ze want ik wilde graag een blogartikel over hun publiceren. Uit dit contact kwam toen een leuke winactie voor een gestreept mondkapje. Dat was een razend succes. Ik kreeg daar ontzettend veel leuke reacties op net als Breton Stripe dus besloten we om nu in de wintermaanden een nieuwe winactie op te zetten.

Nu de dagen weer wat kouder worden en we weer lekker bij elkaar kruipen zijn een paar heerlijke sokken van Breton Stripe meer dan welkom. Breton Stripe geeft een sokkenbox weg met maar liefst 4 paar sokken erin, uiteraard allemaal gestreept. De gestreepte sokken van Breton Stripe zijn er in de maten 35-40 en 40-45 en in verschillende klassieke kleurcombinaties. De kleurcombi mag jezelf uitzoeken.

WINACTIE
Van Franse bodem mag een sokkenbox met 4 paar sokken (zie afbeelding hieronder) weggeven. Het enig wat je maar hoeft te doen om deze te winnen is een reactie achterlaten onder dit bericht. Deze winactie duurt tot en met 9 december 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en Breton Stripe stuurt dan zo snel mogelijk de box op. Hopen dat de box voor de kerst binnen kan zijn dan kan de box eventueel nog onder de boom.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

Kijk vooral ook op de website van Breton Stripe voor nog meer leuke gestreepte artikelen zoals sjaals, mutsen, shirt, vesten, sokken en truien voor jong en oud.