-Gesloten- WINACTIE: Warme voeten met sokken van Breton Stripe

Winactie sokken Breton Stripe

Een aantal maanden geleden ontdekte ik het leuke bedrijf Breton Stripe uit Haarlem. Ik zocht contact met ze want ik wilde graag een blogartikel over hun publiceren. Uit dit contact kwam toen een leuke winactie voor een gestreept mondkapje. Dat was een razend succes. Ik kreeg daar ontzettend veel leuke reacties op net als Breton Stripe dus besloten we om nu in de wintermaanden een nieuwe winactie op te zetten.

Nu de dagen weer wat kouder worden en we weer lekker bij elkaar kruipen zijn een paar heerlijke sokken van Breton Stripe meer dan welkom. Breton Stripe geeft een sokkenbox weg met maar liefst 4 paar sokken erin, uiteraard allemaal gestreept. De gestreepte sokken van Breton Stripe zijn er in de maten 35-40 en 40-45 en in verschillende klassieke kleurcombinaties. De kleurcombi mag jezelf uitzoeken.

WINACTIE
Van Franse bodem mag een sokkenbox met 4 paar sokken (zie afbeelding hieronder) weggeven. Het enig wat je maar hoeft te doen om deze te winnen is een reactie achterlaten onder dit bericht. Deze winactie duurt tot en met 9 december 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en Breton Stripe stuurt dan zo snel mogelijk de box op. Hopen dat de box voor de kerst binnen kan zijn dan kan de box eventueel nog onder de boom.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

Kijk vooral ook op de website van Breton Stripe voor nog meer leuke gestreepte artikelen zoals sjaals, mutsen, shirt, vesten, sokken en truien voor jong en oud.

140 reacties op “-Gesloten- WINACTIE: Warme voeten met sokken van Breton Stripe”

 1. Ik waag een gokje
  Voor dit mooi gestreepte sokje
  De Sint liet mijn schoen leeg dit jaar
  Dus regel ik mijn eigen cadeau maar😃

  ….tenminste…dat hoop ik dan🙃☺️

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig, deze klassieke modellen, vertaald naar het modebeeld van nu.
  Dat de sokken Faire Trade zijn gemaakt, is een extra pluspunt. Ik zou de box graag winnen en delen met mijn moeder, die ook erg houdt van de Bretonse streep.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oooo… mooi mooi mooi
  Ik ben dol op Bretonse streepjes. En heb verschillende truien en shirtjes met het befaamde streepje!

  Ik loot graag mee om mijn outfits compleet te maken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: