24 februari livestream Ma France

Ga mee op reis, in chansons, door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan. Chansons over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de films en de kunst te vergeten.

Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles Aznavour, Julien Cierc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen. Met daarnaast Chansons van eigen hand die speciaal voor deze voorstelling zijn geschreven of in de afgelopen jaren zijn verschenen op albums.

Tussen de liedjes door zal Philippe zijn gevoelens, herinneringen en anekdotes over deze reis en de gevoelige liedjes met jullie delen. 

Reyer is echt een geweldige muzikale duizendpoot! Hij heeft een indrukwekkend oeuvre, met bijdrages aan muziek van o.a. Claudia de Breij, Tim Knol, Alex Roeka en Daniël Lohues. Hij werkt als bassist maar ook als gitarist, componist en arrangeur. Zonder hem was Rollercoaster van Danny Vera niet op nummer 1 gekomen in de Top 2000. Verder heeft hij ook nog een hele interessante podcast die je hier kunt beluisteren.

De livestream kost 7,50 euro en begint om 20..30 uur op woensdag 24 februari. Koop hier je kaartje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s