Online concert van Benjamin Piat

Maandag 10 mei geeft Benjamin Piat een online concert vanaf 20.00 uur. De Alliance Françaises van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam nodigen je uit om de week muzikaal te beginnen met een concert van Benjamin Piat.

Benjamin Piat componeert en schrijft veel van zijn nummers zelf. Hij heeft meer dan 3000 platen verkocht en 400 concerten in meer dan 15 verschillende landen gegeven. En is nu dus online te beluisteren. Veel Frans luisterplezier!

Geef je hier op met je mailadres en naam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s