Nieuwe Franse web-spot Les Belles Saveurs

De verkoop van Franse delicatessen via het net loopt goed blijkbaar want sinds vorige week is Nederland weer een webshop rijker in Franse delicatessen. Les Belles Saveurs heeft een webshop in Franse delicatessen gelanceerd naar het idee van een “Épicerie Fine Française”.

Les Belles Saveurs maakt hiermee de ambitie waar een unieke en grote verscheidenheid aan 100% Franse kwaliteitsproducten op de Nederlandse markt aan te bieden.
Door naast de klassieke en essentiële artikelen ook onverwachte en onbekende producten aan te bieden, waar kwaliteit altijd voorop staat, biedt Les Belles Saveurs een uniek assortiment in Nederland. De aangeboden producten dekken daarbij heel Frankrijk af, met een groot aantal regio’s en departementen in alle windstreken van het land.
Deze producten komen van familiehuizen, ambachtslieden en kleine producenten met voorouderlijke knowhow, waar op verantwoorde wijze geteeld en geproduceerd wordt, met biologische certificering waar mogelijk. In Frankrijk zijn deze producten vaak te vinden in de gerenommeerde warenhuizen als Galerie La Fayette, La grande épicerie de Paris & luxe hotels.


“Ons assortiment biedt het Franse gastronomische en agrarische erfgoed, beroemd om zijn producten, zijn stijl en zijn levenskunst” aldus eigenaresse Estelle Cohen Solal.
De Les Belles Saveurs-collectie biedt een selectie van producten uit geheel Frankrijk, om de meeste fijnproevers te verrassen. Zoete en hartige producten, wijnen en champagnes; een assortiment dat regelmatig wordt aangevuld met oog voor nieuwe producenten en verrassende nieuwe producten die de rijkdom van de Franse gastronomie vormen. Hierbij heeft het prioriteit om kwaliteitsproducten aan te bieden voor alle budgetten en in alle seizoenen, tegen dezelfde prijs als in Frankrijk.
Na de lancering van de webshop is de volgende stap het openen van een winkel in Den Haag, waar naast een persoonlijk klantcontact en advies ook versproducten aangeboden zullen worden.


Over Les Belles Saveurs
Les Belles Saveurs is het bedrijf rondom initiatiefnemer Estelle Cohen Solal. Oorspronkelijk uit Parijs, besloot zij haar carrière als IT-projectmanager te beëindigen en te investeren in haar ondernemerswens en in de wens naar een beroep met meer en vooral persoonlijk klantcontact.
Sinds 2019 veel tijd doorbrengende in Den Haag, werd haar het ontbreken van een uitgebreid aanbod aan Franse producten steeds duidelijker. Die ervaring, gecombineerd met een passie voor gastronomie en regionale en zelfs lokale Franse producten, leidde er toe het Les Belles Saveurs-concept te lanceren. Dit concept sluit aan bij haar ambitie een unieke selectie van de kwalitatieve producten uit het erfgoed van de Franse gastronomie aan te bieden, om deze knowhow te delen en om plezier te bieden aan klanten.

Neem vooral een kijkje op hun website lesbellessaveurs.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s