De Franse favorieten van Beau

Een jaar geleden toen we ook in de lockdown zaten kwam ik met deze rubriek: de Franse favorieten van…. De rubriek werd een groot succes. En successen moet je koesteren. Voor degene die toen niet aan de rubriek meegedaan hebben maar dat alsnog graag zouden willen, starten we opnieuw met deze rubriek. Heb je 5 leuke Franse favorieten die je met ons wil delen mail ze dan naar vanfransebodem@gmail.com en ik plaats ze op dit blog. Voor voorbeelden kijk op de Franse favorieten link

In deze rubriek geen recepten of gerechten, maar Franse spullen die je dagelijks gebruikt, waar je mee leeft, die je mist als je ze niet meer hebt of kwijt bent, spullen die bij je horen.

Dit keer de Franse favorieten van Beau.

rc3a9glette-napolc3a9on-noire-hd-1.jpg

Macarons van Laduree, ook al moet je er lang voor in de rij staan elke keer als ik in Parijs ben ga ik toch langs en haal een paar heerlijke smaken om die vervolgens op de hotelkamer lekker op te eten.

Schermafbeelding 2020-02-03 om 17.52.54.png

Lippenbalsem van Le Petit Marseillais
Heel fijn spul voor op je lippen en zit altijd in mijn handtas.

9200000079530600.jpg

Boek Paris van Megan Hess, gewoon een heerlijk boek om in te kijken. Gaat altijd mee als ik naar Parijs ga.

Schermafbeelding 2020-02-16 om 21.32.26.png


Tas van Zadig & Voltaire, deze tas past bij elke outfit. Ik draag hem bij een jeans met hoodie maar ook bij een zwart jurkje.

shutterstock_591292307

Croissant of Choco
Dit is voor mij echt Frankrijk, een croissant met lekkere boter er op bij het ontbijt. De dag kan dan niet meer stuk.

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com en laat ons weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Plaats een reactie

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven

Volg Van Franse bodem

Lilou in Goes Fijnste Franse restaurant van Nederland 2025
Frankrijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben

French food stories
Alles over de Franse keuken