Allemaal Brel – Brel zoals u hem nog nooit gehoord hebt

In Allemaal Brel brengen Jan Straus (piano) en Kris Steenackers (zang) ruim een uur lang de sfeer van de revues van Jacques Brel. Twee Vlamingen die een show rond het oeuvre van Jacques Brel hebben opgebouwd. Als twee geboren entertainers praten ze de nummers aan elkaar in een show die gemaakt is voor elk podium: van huiskamer tot cultureel centrum.

Brel staat voor intensiteit en energie, maar ook voor intimiteit en breekbaarheid. Die uitersten en alles daartussen raken Kris en Jan aan tijdens de voorstelling: ze brengen Brel op hun manier – soms dicht bij het origineel, dan weer met een creatieve twist en een streepje humor.

Kortom, Allemaal Brel is een avond kwalitatieve muziek met een vleugje theater en vooral: gezelligheid! Kris en Jan kijken er naar uit om samen met u te genieten! De voorstelling Allemaal Brel duurt ongeveer een uur. Er is geen pauze voorzien.

Hieronder de link naar een (helaas niet zo kwaliteitsvol) voorproefje: https://www.allemaalbrel.be/wp-content/uploads/2021/12/AB26112021_DenBril_Promo.mp4

Meer weten over deze leuke voorstelling, neem dan contact op met Jan Straus of Kris Steenackers via info@allemaalbrel.be of kijk op allemaalbrel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: