Franse chansons met Tess Merlot in Poppodium De Peppel

Op zaterdag 21 januari vind je een stukje Frankrijk in Zeist. Geniet in Poppodium De Peppel van de prachtigste Franse chansons van zangeres Tess Merlot onder het genot van heerlijke Franse wijn, kaas en andere hapjes. Tess zingt, naast eigen werk, originals van Brel, Piaf en Aznavour, en doet dit met een onweerstaanbare joie de vivre. Beleef het mee! Speciaal voor dit concert is een arrangement met Franse wijn en hapjes samengesteld, in samenwerking met Wijnwinkel De Proeftafel in Zeist.  

De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en de entree is € 14,- in de voorverkoop en € 16,- aan de deur. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.peppel-zeist.nl en volg ons op Instagram en Facebook. 


Tess Merlot
 

De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in. Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook robuust zijn, grotesk. Kortom: Tess Merlot past in elke setting waar het geen ramp is als er wijn wordt gemorst. 


Wijnarrangement De Proeftafel
 
Speciaal voor dit concert wordt gezorgd voor de lekkerste Franse wijn en hapjes, in samenwerking met Wijnwinkel De Proeftafel. Er zijn twee arrangementen (exclusief toegangsticket) beschikbaar. Kies voor twee glazen wijn en een aantal kleine hapjes voor € 15 of voor enkel de kleine hapjes voor € 6,50. Delicieux

Kaarten voor € 14,- in de voorverkoop en € 16,- aan de deur. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.peppel-zeist.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s