Joyeux Noël et bonne année

kerstkaart bodem

Van Franse bodem, oftewel ik, Mireille den Hartog, wens al haar volgers en lezers een paar mooie en fijne kerstdagen toe. Ook aan al die bedrijven, organisaties, clubs en andere mensen die ik het afgelopen jaar heb leren kennen of waar ik mailcontact mee gehad heb. Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit blog.

kerstkaart bodem kopie

Merci bien! Joyeux Noël et bonne année en niet te veel snoepen van de kransjes uit de boom!

Fijne dagen! Mireille.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

4 thoughts

 1. Dank je Soerjanie,

  ik blijf in 2015 gewoon doorgaan met het schrijven van mooie verhalen. Mijn passie voor het bloggen wil ik vervolgens verder gaan uitbreiden door masterclasses over bloggen te gaan geven volgend jaar. Het schrijven van verhalen is de nieuwe content marketing!

  Fijne dagen!
  Gr. Mireille

  Like

  1. Ook fijne Kerstdagen toegewenst en een gelukkig en gezond 2015! Ik hoop dat je nog lang door kan gaan met je prachtige verhalen. Wij genieten er volop van. Groet van Carola en Nico van der Veldt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s