Eten en drinken, Frankrijk, Franse bodem, Gebruiksartikel
Reacties 2

De cocotte van Le Creuset krijgt eigen site

van Franse bodem

van Franse bodem

Je zal maar zo beroemd, bekend en goed zijn, dat je een eigen website verdient. De aanleiding van het introduceren van een eigen website voor de cocotte van Le Creuset is  het feit dat de Franse fabrikant met maar liefst 15 verschillende kleuren komt en dat “het icoon” een re-styling heeft ondergaan. Door nieuwe technologieën zijn de handgrepen, het deksel en de binnenzijde verbeterd.

van Franse bodem

En dat verdient een eigen site namelijk www.mijnnieuwelecreuset.nl Hierop vind je de nieuwe kleuren, recepten en kan je je ervaringen delen via een gastboek. Leukigheidje (bestaat dit woord eigenlijk wel?) is dat je een kleurentest kan doen om te kijken welke kleur cocotte bij je past. Nou ik weet het wel….allemaal. Nu ook nog een leuk blog erbij (ik weet wel iemand die dat kan opzetten, hahaha) en Le Creuset is ook hier in Nederland helemaal hip!

Beeldmateriaal: Le Creuset

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s