Le Chocolat des Français wint tweemaal Pentaward!

Frankrijk, chocola

Frankrijk, chocola

Le Chocolat des Français wint tweemaal een Pentaward!

Het Franse chocolade merk ‘Le Chocolat des Français’ wint tweemaal een Pentaward. In de (hoofd)categorie Food winnen ze zowel goud als zilver. Goud in de categorie Confectionery and sweet snacks en zilver in de categorie Limited editions, event creations. Heel bijzonder! Ze winnen deze prijs voor de fantastisch mooie, leuke en vooral aparte verpakkingen van hun chocolade. Een prachtige overwinning en dat met een heel mooi product van Franse bodem. Terecht, de verpakking van deze chocolade is om op te vreten, toch?Frankrijk

Jaarlijks is er een wereldwijde competitie voor het mooiste verpakkingsontwerp in allerlei categorieën en afgelopen zaterdag was de uitreiking in Londen. Veel landen doen er aan mee, ook Nederland. Ons landje viel trouwens ook in de prijzen. Kijk maar op de site van Pentaward onderaan dit artikel.

Frankrijk, chocola

De chocolade in de mooie verpakking is ook in Nederland te verkrijgen. Je kunt terecht bij o.a. We are Labels in de Amsterdamse Pijp. In de Eerste van der Helstraat 58 kan je deze geweldige verpakkingen met eigen ogen zien en vooral ook kopen want de chocolade zelf is niet te versmaden.

Meer informatie over deze geweldige chocolade vind je hier: www.lechocolatdesfrancais.fr

Frankrijk

In de categorie ‘limited edition’ wint het merk Nestlé uit Frankrijk met deze leuke verpakking.

Kijk voor meer informatie over de pentawards en vooral ook voor nog meer mooie verpakkingsontwerpen zoals die van Veuve Clicquot uit la Douce France op http://www.pentawards.org/winners/?p=18177

Werner Rymenants docent Brand & Packaging Design uit Gent Belgie bedankt voor de tip!