Highlights op TV5MONDE in oktober

Een mooie manier om contact te houden met La Douce France, is toch wel de televisiezender TV5 MONDE. Hoewel het een publieke zender is die 100% Franstalig is, zenden ze regelmatig programma’s en films uit die Nederlands ondertiteld zijn. In de maand oktober heeft TV5MONDE 2 bijzondere thema’s op het programma staan.

Frankrijk, film

Allereerst een special rondom actrice Catherine Deneuve. De films met Catherine in de hoofdrol worden uitgezonden op 4, 11 en 18 oktober.

Frankrijk, film, TV

Daarnaast zendt TV5 MONDE ter gelegenheid van ‘La semaine du gout’ (van 12-18 okt.) verschillende gastronomische programma’s uit.

Wil je meer weten over de programmering van TV5 MONDE kijk dan op:  www.tv5monde.com/cms/hollande/p-1856-lg8-Home.htm

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever, blogger en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een blog over producten uit Frankrijk, Franse adressen in Nederland en Franse allerlei. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem en Gironde, kust tot wijn.

4 thoughts

  1. Hoi Mireille,

    Weet jij toevallig waar het TV programma Les carnets de Julie is gebleven of wanneer dit weer wordt uitgezonden? Jij gaf destijds deze tip en ik keek er altijd met veel plezier naar maar volgens mij is het van de buis.

    Groetjes Carry

    Like

  2. Hoi Mireille, jammer dat het programma van Julie niet meer wordt uitgezonden. Maar hartelijk dank dat je het hebt uitgezocht voor me! Veel succes nog met je blog, ik geniet er erg van. Groetjes Carry

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s