Lancering campagne #ParisWeLoveYou

Parijs blijft altijd Parijs

Parijs blijft altijd Parijs 

Gisteren is de campagne #ParisWeLoveYou van start gegaan. Het idee achter deze campagne is dat de stad Parijs aan de wereld wil laten tonen dat de stad er zich niet onder laat krijgen na de aanslagen van 13 november jongstleden. Met het thema ’Parijs blijft altijd Parijs’ wil de toeristische sector de aantrekkingskracht van Parijs een boost geven. Atout France is 1 van de ambassadeurs van deze nieuwe, unieke campagne.

#ParisWeLoveYou 

Fans, liefhebbers en bewoners van Parijs worden uitgenodigd naar de site parisweloveyou.fr te gaan en daar een foto te uploaden die hun liefde voor de stad toont. Deze foto’s worden niet alleen op de site getoond, maar over een aantal weken ook gebruikt ‘in het echt’: op een symbolische plaats in Parijs wordt dan een levensgrote hashstag #ParisWeLoveYou onthuld. Denk onder andere bij de Eiffeltoren, La Defense of Notre Dame. Kom dus in actie om de wereld te laten zien dat het leven in deze prachtige, mooie en krachtige stad gewoon doorgaat.

Deze actie is tevens een fantastische manier om de vele duizenden mensen over de hele wereld te bedanken die de afgelopen tijd hartverwarmende berichten hebben gestuurd om Parijs te steunen en hun solidariteit te betuigen”, aldus Christian Mantei (algemeen directeur Atout France)

Parijs blijft altijd Parijs

Ga dus naar www.parisweloveyou.fr en upload je foto via je Facebook- of Twitteraccount. Jouw foto wordt dan ook zichtbaar op de levensgrote hashstag #ParisWeLoveYou ergens in Parijs. Ik houd jullie op de hoogte waar dat onthuld gaat worden.

Ik heb mijn foto, samen met al meer dan 6575 andere deelnemers, toegevoegd aan het mozaïek op de site.

Kijk ook naar het filmpje voor nog meer uitleg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s