– Gestopt – L’Epicerie du Pape Den Haag

Den Haag heeft er een nieuwe Franse hotspot bij, L’Epicerie du Pape. Ik kon wegens de opening van de HermèsMatic pop-up store niet  bij de opening van deze delicatessen-winkel zijn maar vanaf 8 oktober 2016 heeft deze winkel zijn deuren geopend voor het grote publiek.

Uitnodiging-NL.jpg

De uitnodiging voor de opening zag er in ieder geval al veelbelovend uit. Het zal uiteraard een mooi Frans feestje geweest zijn. Voor Van Franse bodem een goede reden om toch de zondag erna af te reizen naar Den Haag. Er was tenslotte ook Marché Royal, een gezellige markt met een frans tintje. Er stonden een paar oude franse auto’s, er werd franse muziek gespeeld en er waren enkele franse kraampjes. Een gezellige, gemoedelijke sfeer was het in het Hofkwartier.

img_2054

L’Epicerie du Pape

L’Epicerie du Pape heeft een zeer mooie pui en een groot raam zodat je goed naar binnen kunt kijken. Eenmaal binnen valt het mij op dat er nog wel een aantal artikelen bij kunnen in z’n winkeltje. Maar dat gaat komen heeft Jasper beloofd.

Jasper 1.jpg

L’Epicerie du Pape is dertig vierkante meter Frankrijk in Den Haag. Zo is deze nieuwe delicatessenwinkel, vol met de mooiste Franse streekproducten, het beste te omschrijven.

img_2049

Met elke dag vers stokbrood, heerlijke franse kaasjes, gedroogde franse worsten en allerlei delicatessen in blik of glaswerk waan je je even in Frankrijk.

img_2053

Ontstaan vanuit een passie voor Frankrijk en het feit dat hij elke keer bij terugkeer van dat heerlijke land ladingen vol met spullen mee nam.

Dat moeten andere ook hebben dacht ie. Maar waarom zou je wachten tot je Frankrijk weer bezoekt en je auto weer vollaadt met allerlei franse producten als je het ook in Nederland kunt kopen. Maar ja waar in Nederland dan….. nou nu dus bij L’Epicerie du Pape in Den Haag!

img_2050

Kijk voor meer informatie op: www.lepiceriedupape.nl

L’Epicerie du Pape   |   Papestraat 3, 2513 AV Den Haag

img_2051

 

 

5 reacties op ‘– Gestopt – L’Epicerie du Pape Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s