Diner Français in Amersfoort op 23 en 24 juni

Een unieke ervaring!

Frans eten en drinken, Franse muziek en samenzijn op een prachtige historische locatie, de Onze Lieve Vrouwetoren!

Op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 juni 2017 vormt de Onze Lieve Vrouwentoren op het Onze Lieve Vrouwenkerkhof in Amersfoort het decor van een bijzonder evenement. Op deze unieke locatie verzorgt Bistro ’t Kannetje een Diner Français dat muzikaal begeleid zal worden. Ook zal tijdens het Franse 3- gangen diner een tekenaar aanwezig zijn. De dress-code voor de avond is tenue blanc. Vanaf 18.30 uur zijn de gasten van harte welkom op deze unieke locatie die tevens het kadastrale middelpunt is van Nederland.

De prijs voor deze Franse avond is 29,50 inclusief welkomstdrankje en exclusief andere drankjes.

Het diner maakt onderdeel uit van het festival Fête de la Musique dat door Stichting ArteGanza georganiseerd wordt op  24 juni vanwege haar 10-jarig bestaan. Het Amersfoortse Fête de la Musique is geïnspireerd op het traditionele Franse muziekfestival dat inmiddels in vele landen navolging geniet.

Op 24 juni wordt Het Lieve Vrouwekerkhof omgetoverd tot een Amersfoorts Montmartre. Het plein wordt gevuld met marktkramen waar Franse producten worden verkocht en er lopen cartoonisten en accordeon spelers rond. Niet alleen op het Lieve Vrouwenkerkhof maar ook op de Groenmarkt treden bekende en minder bekende talentvolle bands op.

Op de website van Fête de la Musique www.fdlm033.nl is meer informatie over het evenement te vinden.

Tickets voor het Diner Francais kunt u vooraf bestellen in de ticketshop.