Paris Fashion Week bij TV5MONDE

Sinds 1973 vindt in de stad Parijs zesmaal per jaar de Paris Fashion Week plaats. In de maanden januari en juli staat de Haute Couture centraal, in januari en juni is het de beurt aan de mannenmode en in maart en september mag de afdeling confectie zijn collectie showen. Omdat niet iedereen, die dol is op mode, fashion en alles wat daar bij komt kijken, tijd heeft en in de gelegenheid is om naar Parijs af te reizen hebben ze bij TV5MONDE een eigen Paris Fashion Week.

Van 26 september t/m 3 oktober 2017 kan je o.a. genieten van documentaires over grote modehuizen en duik je in de geschiedenis van het iconische parfum Chanel n°5. Daarnaast is er een mooie documentaire over drie Parijse ambachtslieden die in de mode-industrie werken en ontmoet je het stijlicoon Inès de La Fressange, de voormalig muze van Chanel.

De moeite waard dus en dat alles Nederlands ondertiteld. Kijk voor meer informatie op:

http://europe.tv5monde.com/sites/default/files/highlights_tv5monde_sept_2017_-_paris_fashion_week.pdf

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s