Nieuwe website Bonne Maman

Al jaren vroeg ik mij af waarom het Franse merk Bonne Maman in Nederland geen eigen website had. Ik keek daarom altijd op de Franse of Amerikaanse site van Bonne Maman om achter nieuwtjes of nieuwe producten te komen. Maar sinds ongeveer een week is daar verandering in gekomen. Het Franse merk Bonne Maman heeft nu ook een Nederlandse-website: www.bonnemaman.nl

Schermafbeelding 2018-04-04 om 21.34.57.png

Op de site staan voornamelijk de jams beschreven in alle soorten en maten. Daarnaast kan je met die overheerlijke jams de nodige recepten bereiden die op de website beschreven worden. Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief en vind je de meest gestelde vragen op de site.

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.55.43

Naast de introductie van de website komt Bonne Maman ook met een nieuw marketing/ communicatieconcept. De nieuwe positionering is bedacht door het reclamebureau TCC uit Breda. Het concept gaat over de extra liefde die de potjes jam van Bonne Maman bevatten. Naast dat in alle potjes jam natuurlijk veel vers fruit zit, zit er in de potjes jam van Bonne Maman nog iets extra’s namelijk pure liefde.

Schermafbeelding 2018-04-04 om 20.55.33

Het Bredase reclamebureau The Communication Company maakte van die pure liefde een houden van en vertaalde dat naar j’aime. Als je het uitspreekt zeg je eigenlijk jam wat weer de link legt naar het product jam. De tagline, de zin waarmee je duidelijk maakt wat jouw bedrijf te bieden heeft, is dan ook geworden ‘Een lekker potje j’aime’. Oftewel Bonne Maman biedt potjes lekkere jam waar liefde in zit en waar je van gaat houden. De tekst j’aime wordt ook nog eens versterkt door de afbeelding van aardbeien in de vorm van een hart.

Een leuk concept dat het merk Bonne Maman, wat al mateloos populair en bekend is, nog beter in de markt zet. Het sterke aan Bonne Maman is denk ik de kwaliteit die ze leveren en het geruite dekseltje die je meteen herkend in de schappen van de supermarkt naast de andere merken jams. Wat Bonne Maman wel meer zou mogen aanbieden zijn bijvoorbeeld de koekblikken zoals hieronder op het plaatje. Te leuk om op tafel te zetten tijdens de koffie of de thee.s-DF8P7584moji.jpg

2 gedachten over “Nieuwe website Bonne Maman

Voeg uw reactie toe

  1. wij gebruiken de confiture jam viervruchten, altijd de “normale pot. Nu een pot van 750 gr gekocht, en het valt ons op dat de confiture veel dunner is dan de gewone pot. Dus veel lastiger om te smeren Is dit toeval?

    Liked by 1 persoon

    1. Ik denk het. Weet het niet want ik ben niet van Bonne Maman. Wanneer ik contact heb met hun zal ik het eens vragen. Maar het confiture was wel lekker toch? en misschien nu goed te gebruiken in de yoghurt. Met vriendelijke groet, Mireille den Hartog

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

%d bloggers liken dit: