Malheureusement, L’Epicerie du Pape in Den Haag stopt

Gisteren las ik het droevige nieuws via de nieuwsbrief van L’Epicerie du Pape, de Franse delicatessen winkel in Den Haag stopt ermee. Het is Jasper Gramsma helaas niet gelukt om na anderhalf jaar de winkel in stand te houden en zoals hij gehoopt had er een doorslaand succes van te maken.

 

Om de droevigheid iets te verzachten is er ook goed nieuws! Deze hele maand krijgt u namelijk 25% korting op alle artikelen, met uitzondering van versproducten en wijnen. Bij wijze van afscheidscadeau ontvangt u daarnaast bij elke fles wijn gratis een bedrukt wijnglas van L’Epicerie du Pape, een collector’s item in wording. Voor alles geldt natuurlijk: op is op!

Opheffingsuitverkoop.jpg

De uitverkoop geldt niet alleen voor de fijne Franse producten, maar ook voor het winkelinterieur. Bent of kent u iemand met interesse in bijvoorbeeld onze grote stellingkasten, eersteklas koelvitrine, stoere fruitkisten, bloedmooie toonbank of authentieke rinkelkassa? Laat het weten! Mail naar info@lepiceriedupape.nl of bel 070 221 0 881.

IMG_7393

Vanaf nu is de winkel alleen open op vrijdagen van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen kunt u gewoon terecht voor het allerlekkerste Franse stokbrood. Zodra de definitieve sluitingsdatum bekend is, laat ik u dat uiteraard weten. Voorlopig blijft de webshop nog in de lucht.

Kijk voor meer informatie op: www.lepiceriedupape.nl

L’Epicerie du Pape   |   Papestraat 3, 2513 AV Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s