VIVRE: het Tongerloplein in Roosendaal in het teken van Frankrijk

This undated photo released by the French Government Tourist Office shows the new tourism logo from the French government featuring a woman symbolizing Marianne, an allegorical figure and national symbol since the French Revolution, and the tagline, "Rendez-vous en France." (AP Photo/French Government Tourist Office) ** NO SALES **

 

Met de zomer in aantocht en de vakantie naar Frankrijk al in onze gedachten kunnen we alvast een beetje op zijn Frans gaan genieten. Want op zaterdag 16 juni wordt het Tongerloplein in Roosendaal omgetoverd tot een dorpsplein ergens in Frankrijk. Van 13.00 uur tot 18.00 uur kan je genieten van brocante, heerlijke wijnen, kazen, broden en parfum. De Alliance Française is aanwezig en zal een aardig woordje Frans kletsen, kunstenaars zijn aan het schilderen en er is Franse live muziek. Genoeg te doen en te zien dus om alvast in de Franse vakantiestemming te komen.

Tongerloplein | Roosendaal