Frankrijk
Reactie 1

VIVRE: het Tongerloplein in Roosendaal in het teken van Frankrijk

 

Met de zomer in aantocht en de vakantie naar Frankrijk al in onze gedachten kunnen we alvast een beetje op zijn Frans gaan genieten. Want op zaterdag 16 juni wordt het Tongerloplein in Roosendaal omgetoverd tot een dorpsplein ergens in Frankrijk. Van 13.00 uur tot 18.00 uur kan je genieten van brocante, heerlijke wijnen, kazen, broden en parfum. De Alliance Française is aanwezig en zal een aardig woordje Frans kletsen, kunstenaars zijn aan het schilderen en er is Franse live muziek. Genoeg te doen en te zien dus om alvast in de Franse vakantiestemming te komen.

Tongerloplein | Roosendaal

 

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

  1. Otto van Lynden zegt

    Prachtig dat je dit werk allemaal doet en nu in het “stille” Roosendaal , de grensplaats met de zo mooie echte latijnse cultuur en vroeger De Zuidelijke Nederlanden.
    Veel franse groeten van Otto.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s