Wine Bar Bistro C’est Tout Amersfoort failliet

Het was al een tijdje angstvallig stil in het pand aan de Bloemendalsestraat 24 in Amersfoort. Maar deze maand werd bevestigd dat Wine Bar Bistro C’est Tout failliet is verklaard. En dat is jammer, want het restaurant scoorde lovende recensies op TripAdvisor en Iens. 

 

 

Zo jammer om te moeten melden maar Wine Bar Bistro C’est Tout is niet meer. Helaas is het sprookje na drie jaar over. In maart 2015 opende C’est Tout zijn deuren, een vleugje Frankrijk in een prachtig Amersfoorts straatje. Ik publiceerde er een blogartikel over en tijdens mijn bezoek aan C’est Tout voor de opening ontmoete ik daar voor het eerst Katell die daar prachtig stond te zingen. Nu, ruim drie jaar later, is de gezelligheid verdwenen. Op vier oktober 2018 werd C’est Tout definitief failliet is verklaard.

Nog even voor het sentiment, het openingfilmpje van Wine Bar Bistro C’est Tout.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: