Fermob viert 90ste verjaardag Mickey Mouse

Het Franse merk Fermob komt met limited edition artikelen naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van Mickey Mouse. Mickey Mouse, inmiddels een wereldwijd icoon is 90 jaar geleden op 18 november 1928 geboren. Om dit heugelijke feit te vieren zijn er allerlei festiviteiten onder andere op de Disneyparken wereldwijd.

eu_mickey90_ft_r_5ebb407b

Twee iconen gaan samen

Zo brengt ook het Franse merk Fermob een hommage aan de beroemde muis. Ze hebben onder andere hun fameuze bistrostoel omgetoverd naar een Mickey Mouse zetel voor groot en klein. Je huis of slaapkamer kan je verlichten met een echte Mickey Mouse designlamp en ook je eettafel kan je aankleden in Mickey Mouse stijl. Hoe twee iconen uit verschillende werelddelen samenkomen na 90 jaar.

Klik hier voor meer info