Kerstkaarten Van Perry Taylor

Ik blijf ze leuk vinden de kerstkaarten van de in Frankrijk wonende Engelsman Perry Taylor. Deze engelsman, die sinds 2004 woonachtig is in Zuid- West Frankrijk, tekent met een komische pen. Perry tekent de tradities en de typisch Franse dagelijkse taferelen van de plaatselijke bevolking met een gedetailleerde finesse en humoristische touch. Inmiddels heeft Perry al een aantal boeken uitgegeven met zijn komische werk.

perry-taylor-kaarten2018

Veel van de tekeningen zijn ook los te verkrijgen in poster formaat en op kaarten. Daarnaast exposeert hij met enige regelmaat. Afgelopen zomer was dat op Chateau de Lavaredens (Gers en Gascogne). Dit was/is zo’n succes dat de tentoonstelling nu nog te zien is en doorgaat tot 6 januari 2019.

Neem eens een kijkje op zijn website www.perrytaylor.fr

perry-taylor-kaarten1.jpg

2 reacties op ‘Kerstkaarten Van Perry Taylor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s