(Frans) Nieuws, Frankrijk
Een reactie plaatsen

Chanel pop-up store in Amsterdam

Vandaag 6 december wordt er een Chanel pop-up store in Amsterdam geopend. De reden van deze pop-up store is de limited edition van de iconische N°5 parfum, maar dan in een rood jasje. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het legendarische Franse modehuis wordt dit parfum van Franse bodem in een nieuw jasje gestoken en wel in het rood.

chanel_pb_nlnl_liste_1118_03

Een maand lang tot 6 januari 2019 staat deze Chanel pop-up store in het teken van deze vuurrode flacon. Deze komt je al van verre tegemoet, want in de etalage staat een enorme rood verlichte Chanel No.5 fles. In de store zijn Chanel experts aanwezig die je helpen bij het vinden van de juiste parfum en je kan er make-up- en huidverzorgingsadvies krijgen. De cadeautjes worden vervolgens in stijl ingepakt.

Chanel pop-up store is te vinden in de Runstraat op nummer 22 in Amsterdam.

 

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s