Mooie Franse producten van Belle-Etoile

Ze is voor de liefde naar Nederland gekomen en dat is heel erg fijn, want daarom kunnen wij kennis maken met de mooie producten die website ‘Belle-Etoile’ voert. Stephanie Delporte is Francaise en dat is ook nog erg goed te horen aan haar leuke accent. Komend uit de advocaten-wereld, besloot Stephanie om het roer helemaal om te gooien. Ze wilde in Nederland graag iets doen met haar moedertaal en -land. Toen ze met een vriendin in Parijs op een terras een overheerlijke tapenade proefde, viel het kwartje en wist ze; dit is wat ik de Nederlanders wil laten proeven van mijn land. Deze sfeer, smaak, geur en gevoel.

Schermafbeelding 2018-11-21 om 14.22.02.png

Ze haalde de tapenade letterlijk naar de Nederlandse huiskamers, want Stephanie hield in haar eigen woonkamer in Eindhoven een soort tupperware-party, maar dan met allerlei Franse producten. De producten van Franse bodem vielen in de smaak en ‘Belle-Etoille’ was geboren. Ze liet een vriendin de geweldig leuke illustraties ontwerpen voor op de website en breidde het delicatessen-assortiment uit met kaarsen en vloeibare zeep. Deze beide producten hebben de Belle-Etoile uitstraling door een eigen bedrukking.

Schermafbeelding 2018-11-21 om 14.43.18

Het delicatessen assortiment van Belle-Etoile bestaat uit authentieke Franse streekproducten, zoals olijfolie, foie gras, tapenades, biscuits, thee, wijn & verzorgingsproducten. De biscuits komen bijvoorbeeld uit de Périgord en zijn van Biscotterie la Chanteracoise, de laatste ambachtelijke biscuitbakkerij in Frankrijk. De olijfolie komt uit Nice en is van Nicolas Alziari. Dit olijfproduct is uitgegroeid tot één van de beste olijfoliën uit Frankrijk en de olijven worden nog met de hand geoogst.

Schermafbeelding 2018-11-21 om 14.26.02.png

Stephanie heeft de kanalen om haar producten af te zetten ondertussen gevonden, zo verkopen twee Brabantse restaurants haar producten; Bar Bistro Côte in Den Bosch en Sectie Claire in Eindhoven. Twee heerlijke Franse hotspots op Hollandse bodem. Dat zegt toch wel iets als dit soort etablissementen graag je producten in huis hebben en ook willen verkopen. Chapeau Belle- Etoile oftewel Stephanie!

Kijk vooral even op belle-etoile.nl

P.S. In het kader van het 5-jarig bestaan van mijn blog en om kennis te maken met de mooie producten van Belle-Etoile heeft Stephanie een leuk pakket samengesteld bestaande uit vier producten. Dit pakket kan je winnen. Wil je kans maken op dit pakket, lees dan vooral a.s. woensdag het blog.

Schermafbeelding 2018-11-21 om 14.21.38.png

3 reacties op ‘Mooie Franse producten van Belle-Etoile

  1. Ik ben lid van Uw mooie blad en daarin staat op blz 28 dat ik mij kan inschrijven op Uw nieuwsbrief maar waar moet ik op klikken zie het echt niet.Groetjes van Wies van Kuppeveld

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s