Gesloten-WINACTIE 2×2 bioscoopkaarten voor de Franse film Le Grand Bain

Le Grand Bain

Van Franse bodem mag bioscoopkaarten weggeven en wel voor de kaskraker Le Grand Bain. Deze topper draait vanaf 11 april 2019 in de Nederlandse bioscoop.

WIL JE KANS MAKEN OP 2 van de 4 bioscoopkaarten? Laat dan hieronder een reactie achter en wie weet win jij 2 vrijkaarten om samen met je vriend, vriendin, kennis, buurman, buurvrouw of partner de kaskraker le Grand Bain te gaan bekijken.

Doe mee en win!!! Bonne Chance

De actie loopt tot en met 3 april 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

30 reacties op ‘Gesloten-WINACTIE 2×2 bioscoopkaarten voor de Franse film Le Grand Bain

 1. Natation en eau libre en France est la santé, la condition et la charité! Allez plonger!

  Vorig jaar aan de Open Swim Stars van de Harmonie Mutuelle in Parijs meegedaan, nu op mijn 73ste hoop ik dat in Duinkerken te gaan doen. Wat sponsor ik daarmee? Mijn conditie en Water Family Flocon à la Vague om mensen bewust te maken van het gebruik van water.

  Geliked door 1 persoon

 2. Graag zou ik met mijn zoon van 50 jaar de film willen gaan zien.
  Hij zit nu ook in een “zekere leeftijd”, vandaar.

  Like

 3. Dit lijkt mij een mooie en humoristische film met een goed verhaal. Als ik win dan weet ik zeker dat ik 1 van mijn vriendinnen die dan mee mag ook blij maak hiermee 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerben Koops O dat zou ik echt superleuk vinden! Als docent Frans ga ik naar alle Franse bioscoopfilms zodat ik mijn leerlingen erover kan vertellen en vaak werkt mijn enthousiasme zo aanstekelijk dat zij vervolgens ook gaan!

  Geliked door 1 persoon

 5. Het lijkt mij ontzettend leuk om met mijn zus naar deze film te gaan. Ik heb mijn eerste woordjes Frans van haar geleerd. Zij is namelijk ruim acht jaar ouder dan ik en studeerde al Frans toen ik in de brugklas kwam. Heel veel van haar standaard-zinnetjes schieten mij nog regelmatig te binnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Vrijkaarten voor deze film winnen zou geweldig zijn! Het is alweer te lang geleden dat m’n man en ik van een goede Franse film konden genieten, dus zeer welkom!
  Als docent Frans en francofiel hou ik alles op Frans gebied in de gaten en deze film staat al even op m’n lijstje!

  Like

 7. Ik wil de film graag zien met mijn vriend, die hard op weg is net zo’n francofiel als ik te worden. Hopelijk geeft Le grand bain net weer een zetje in de goede richting.

  Like

  1. Ik wil nu wel eens die film zien waar al mijn Franse leerlingen het steeds over hebben! Mijn vriendin neem ik graag mee, omdat elke sportieve uitdaging – visueel en zelf fysiek – ons op het lijf is geschreven.

   Geliked door 1 persoon

 8. Het lijkt me een heerlijke film om samen met mijn dochter te gaan zien. Zij heeft langere tijd in Frankrijk gewoond en we zijn allebei nogal francofielen…Kortom, dat wordt genieten!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s