Expositie Imagine France by the sea

De Franse stranden zijn en blijven voor veel Nederlandse vakantiegangers een belangrijke reden om ieder jaar weer naar Frankrijk af te reizen. Wie de poëtische foto-expositie van kunstenares Maia Flore ziet begrijpt waarom. In opdracht van Atout France maakte Maia het project ‘Imagine France by the sea’ en de zilte beelden geven je zin om vandaag nog je koffer te pakken en af te reizen.

Expositie Maie Flore te zien bij Bombarie in Amsterdam 
Het artistieke fotoproject is van 4 april tot 3 juni 2019 te bekijken in eetcafé en cultureel broeinest Bombarie in Amsterdam. Vijftig foto’s, vier films en meer dan twintig videoclips laten je ‘meereizen met de zon’ vanaf de kusten van Corsica tot in het noorden van Frankrijk. Fotografe Maia Flore heeft met veel humor en fantasie de Franse stranden op een andere manier in het zonnetje gezet, met veel aandacht voor de landschappelijke en culturele rijkdom van de Franse kustlijn.

Niet minder dan 26 Franse kustplaatsen in fantasierijke foto-expositie 
In totaal zijn 26 Franse kustplaatsen betrokken bij dit artistieke promotieproject met Maia Flore. Christian Mantei, algemeen directeur van Atout France, roemt de kwaliteiten van de fotografe met begrippen als ‘esthetisch en hedendaags’. De expositie ‘Imagine France by the sea’ is gratis toegankelijk. Een voorproefje van de expositie is te zien via:
www.maiaflore.com/albums/by-the-sea-1

Imagine France by the Sea is gratis te zien en bezoeken vanaf 4 april tot 3 juni 2019 bij Bomarie in Amsterdam Rietlandpark 373.

Openingstijden: Ma.: Gesloten | Di.: 11.00 – 00.00 | Woe.: 11.00 – 00.00 | Do.: 11.00 – 00.00 | Vrij.: 11.00 – 01.00 | Zat.: 11.00 – 01.00 | Zon.: 11.00 – 00.00

 

Een reactie op “Expositie Imagine France by the sea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s