Met het boek Frankrijk Binnendoor toer je gemakkelijk door La Douce France

Vorig maand moest ik helaas de mooie en aanlokkelijke uitnodiging van Ruud Couwenhoven afslaan. Ik mocht namelijk aanwezig zijn bij zijn boekpresentatie en wel op een zeer unieke lokatie in Zuid-Limburg. De presentatie van het boek Frankrijk Binnendoor werd gehouden op Wijndomein St. Martinus in Vijlen. 

IMG_8091.JPG

Jammer, maar ik kreeg het 265 pagina dikke boek gelukkig opgestuurd. Een boek vol praktische tips gegoten in een mooie, heldere vormgeving. Na het lezen van dit boek ga je goed voorbereid naar La Douce France. Je ontdekt, geniet en toert door het Franse land op allerlei gebieden die je maar kan tegenkomen als vakantieganger. Wil je gaan fietsen of wandelen in Frankrijk? De meeste vragen worden in dit boek beantwoordt met zelfs nog een wandel- en fiets- checklist.

IMG_8093

Waar koop ik de beste wijn, wat is het verschil tussen een chambre d’hôtes en een gîtes, waar zijn de leukste (brocante)markten en hoe bereid je je rondreis of roadtrip voor door het mooie Franse Land. Al deze vragen worden beantwoord en zeker niet op een saaie manier. De schrijfstijl, enthousiasme en vaak persoonlijke twist maken het boek aantrekkelijk. Zo beschrijft Ruud Couwenhoven ook zijn persoonlijke roadtrip door Frankrijk van maar liefst 24 dagen en een lengte van 4100 kilometer lang. Het boek wordt verlevendigd door interviews met andere Franrkijk-specialisten zoals Andy Arnst, hoofdredacteur van het magazine En Route. Zij geven tips over lekker eten, overnachten, cultuur en historie. 

IMG_8092.JPG

Het boek eindigt met zeer praktische tips over de afwijkende verkeersregels in Frankrijk zoals de maximum snelheid op binnenwegen en de (nieuwe) milieusticker. Een heel handig boek om in je dashboard kastje te hebben van je auto wanneer je afreist naar Frankrijk Binnendoor. Het boek is hét antwoord op veel gestelde “Frankrijkvragen”.

IMG_8090

Het boek is te verkrijgen in boekwinkels in Nederland en Vlaanderen en alle online boekwinkels, warenhuizen en ANWB winkels.

Frankrijk Binnendoor | Prijs: 22,50 euro |  ISBN NUMMER 9789083010601 of  kijk voor meer info op frankrijkbinnendoor.nl

Een reactie op “Met het boek Frankrijk Binnendoor toer je gemakkelijk door La Douce France

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s