Vintage tassen van Chanel, Louis Vuitton, Dior en Hermès bij L’Étoile de Saint Honoré Amsterdam

Zonder er erg in te hebben, liep ik er die vrijdagmiddag tegenaan. Ik was in Amsterdam voor de tentoonstelling over de Trunks in het Tassenmuseum en was daarna op weg naar wat Franse adressen in de Pijp. Vanwege het uitvallen van enkele tramlijnen besloot ik te gaan lopen, het was tenslotte mooi weer. Ik liep de Nieuwe Spiegelstraat in en plots stond ik voor de etalage van ‘L’Étoile de Saint Honoré’. Goh, mooie tassen dacht ik, van mooie Franse merken zoals Chanel, Louis Vuitton, Dior en Hermès.

Ik besloot om maar eens binnen te gaan kijken. Binnen stond een alleraardigst meisje waar ik al snel mee aan de praat raakte. Ze vertelde mij dat deze vintage tassenwinkel er nog niet zo lang zat, maar dat ze al een aantal jaren ook met een winkel op de Heiligeweg 9 zitten. Daar zit een expert op het gebied van merktassen als Chanel, Louis Vuitton, Dior en Hermès. De tassen kunnen daar ingenomen worden en meteen ook ingekocht. Je verkoopt daar je vintage merktas dus meteen aan L’Étoile de Saint Honoré. De expert bepaalt de prijs.

Dus mocht je je merktas willen verkopen, of wil je juist een mooie Franse merk vintagetas willen kopen, dan kan je terecht bij L’Étoile de Saint Honoré. Keuze genoeg en ze doen ook aan uitverkoop op gezette tijden. Naast tassen verkopen ze ook vintage schoenen en sjaals. Ga eens langs bij één van de vier adressen in de hoofdstad.

L’Étoile de Saint Honoré Amsterdam | Heiligeweg 9 | Nieuwe Spiegelstraat 27 | Reestraat 24

IMG_8803

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s