Frankrijk, Franse film of serie
Een reactie plaatsen

Franse series op Netflix

Twee erg leuke Franse series op Netflix zijn Family Business (6 afleveringen) en Plan Coeur (8 afleveringen).

Unknown.jpeg

Family Business is een komische serie over een Joodse familie die in cannabis gaat handelen. De slagerij van Gérard Hazan in de Parijse wijk le Marais dreigt failliet te gaan. Zoon Joseph heeft via de dochter van een minister vernomen dat binnen enkele maanden cannabis gelegaliseerd wordt in Frankrijk. Hij besluit zijn familie te overtuigen om de slagerij om te toveren tot de eerste coffeeshop van Frankrijk.

Plan Coeur

Elsa, die op het punt staat dertig te worden en vastzit in een niet erg inspirerende baan, merkt dat ze twee jaar na hun breuk nog steeds vastzit aan haar ex-vriend. Haar vrienden, in de hoop haar te helpen haar sleur te doorbreken en wat zelfvertrouwen te vinden, besluiten een mannelijke escorte in te huren om haar op een paar dates te sturen.

 

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s