Pissaladière maken met Van Boven

Ik keek altijd met veel plezier naar het kookprogramma Koken met Van Boven van Yvette van Boven. Ik zocht haar filmpjes op You Tube weer eens op en selecteerde voor Van Franse bodem een paar lekkere “Franse” recepten zoals hieronder de Pissaladière. Ik zou zeggen, lekker kijken en misschien maak jij binnenkort wel deze heerlijke Franse uientaart.

 

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s