Frankrijk
Een reactie plaatsen

Frankrijk in (is) een plaatje

Bonjour dit is de rubriek Frankrijk vatten in een plaatje want Frankrijk is een plaatje. Wat is voor jou die Franse sfeer? Is dat het terras in Parijs of op het dorpsplein in een klein gehucht in de Provence. Zegt een Franse markt jou alles of zie je liever die vissershuisjes aan de zee en kan je op die manier mijmeren over La Douce France. Welk beeld brengt jou terug naar het Franse land?

Vandaag is de beurt aan Lucia Nassy

Lucia: “Hier mijn beeld van Frankrijk. Deze foto heb ik van het voorjaar gemaakt in mijn Franse tuin. Het leven in de buitenlucht en Frans gebak wat alleen in Frankrijk zo lekker smaakt. Bloemen in oud glasservies als vaas, het hoeft niet formeel te zijn. Een handgemaakte oude ladder. Ik geniet in Frankrijk van de solide eenvoudige handgemaakte gebruiksvoorwerpen. Spullen die in Nederland al bij grofvuil zijn beland, hebben daar nog steeds een functie. Natuurlijk staat er ook een bistro tafeltje op de foto, wat is er lekkerder dan een kopje espresso koffie aan een bistrotafeltje.”

IMG_8885
Wil je meedoen? Dat kan. Stuur dan je naam, beeld en toelichting naar vanfransebodem@gmail.com. Wij plaatsen het dan graag op de website.

 

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s