Samenwerking tussen Van Franse bodem en Perrier (Kepler15)

Zo’n twee maanden geleden werd ik benaderd door Kepler15. Kepler15 is de importeur en distributeur van Franse kwaliteitswaters Perrier en Vittel, de Italiaanse kwaliteitswaters S.Pellegrino en Acqua Panna. Of we samen iets konden doen om het mooie Franse watermerk Perrier wat meer onder de aandacht te brengen bij de horeca.

Schermafbeelding 2020-08-12 om 12.16.44

Tja, lastig in deze tijd met Corona en al zijn beslommeringen. Na wat brainstormen, heen en weer gemail en enkele telefoontjes kwamen we uit op een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief met nieuws over Perrier, recepten, agendatips en een interview met een inspirerende ondernemer. De nieuwsbrief zou helemaal verzorgd worden door Kepler15. Het aandeel van Franse bodem zou zijn dat er een link in de nieuwsbrief zou komen naar de Franse agendatips. Zo gezegd zo gedaan en begin augustus plopte de eerste nieuwsbrief bij menig horeca etablissement in de mailbox.

Ik ben supertrots op deze leuke samenwerking met Kepler15 en ik hoop dat we samen nog vele nieuwsbrieven zullen ontwikkelen.

Wist je trouwens dat Chef- kok Alain Caron ambassadeur is voor het merk Perrier en dat je bij het Rotterdamse Louis Petit restaurant een Perrier kan bestellen bij je diner of op terras? Lees het allemaal op de website van Kepler15.

Indruk van de nieuwsbrief van Perrier

Naamloos-1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s