Nieuwe Franse hotspot La Cuisine de Mamie Leiden

Mmmmmm de geur van vers gegrilde kip komt je tegemoet als je de nieuwe Franse hotspot La Cuisine de Mamie in Leiden binnenkomt. De Poulet label rouge en Poulet Bresse aux truffes hangen aan het spit. In de lange vitrine liggen rillette de canard, paté de campagne, de nodige hammen en paté en croute. Allemaal om je vingers bij af te likken zo lekker. Op de toonbank staan nog wat manden met gedroogde worsten.

Bij dit alles kan je ook nog ratatouille en pommes de terre inslaan. Bij deze traiteur, La Cuisine de Mamie die sinds juni 2020 is geopend, kan je zelf een heerlijke Franse maaltijd samenstellen. Maar ze bieden ook elke dag een verse Plat du jour met de keuze uit vegetarisch, vis of vlees. La Cuisine de Mamie is van dezelfde eigenaar als Mamie Gourmande die er pal naast zit en dus kan je bij de één heerlijk Frans stokbrood halen en bij de ander een fijn stukje charcuterie. Eén plus één is twee, bon appetit.

La Cuisine de Mamie  |  Gangetje 12  |  Leiden  |  website
ma t/m vrij 10.00-19.00 uur  |  zat 8.00-17.00 uur  |  zon gesloten

Fotografie: David den Hartog

Een reactie op “Nieuwe Franse hotspot La Cuisine de Mamie Leiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s