Smakelijke adventskalender van Bonne Maman

Het Franse merk Bonne Maman kennen we natuurlijk van de heerlijke jams die ze voeren maar ook van de koekjes, cakes, compotes en toetjes. Sinds een aantal jaren voeren ze ook rond de kersttijd een adventskalender. Deze is uiteraard gevuld met kleine potjes jam.

Elke dag weer een verrassing welke jam je die dag op je croissant of pistolet smeert. De adventskalender van Bonne Maman is vanaf nu te verkrijgen via hun eigen website. Bestel hem met de code ADVENTFREE en krijg de verzendkosten (twv 8,95) vergoed.

8 reacties op “Smakelijke adventskalender van Bonne Maman”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: