Je (tweede) Franse stekkie aan de muur

Hoe leuk is om de plattegrond, in lijntekening, van het Franse dorp te hebben waar je een (tweede) Frans huis hebt. Met de juiste locatie gepind op de poster waar je huis staat. Met Place The Moment kan dat. Haal je favorieten (Franse) plek op de wereld naar je toe.

Het principe is simpel. Iedereen heeft wel een bijzonder moment of plek op deze wereld. Met een poster van Place The Moment leg je die plek of dat moment vast door vast te leggen op welke locatie dat is en/of wanneer dat was. De poster kan in meerdere kleuren geprint worden. Thuis hang je hem op in een mooie lijst of op een andere manier.

Of je nou een trouwdag, verjaardag, geboorte of andere gelegenheid wil vastleggen, alles kan. En dus ook je eigen Franse stek. Een erg leuk en origineel sinterkerst cadeau. En een zeer snelle levering.

Ook zo’n mooie poster? Ga naar placethemoment.com en leg je herinnering of eigen (Franse) stek vast met je eigen unieke map poster.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s